Ensin oli vain haave..

Generaatio syntyi aidosta halusta luoda jotain parempaa ja enemmän!

Generaation nimi tulee englannin kielen sanoista ''generation'' (sukupolvi) ja ''to generate'' (tuottaa). Haluamme olla tuottava organisaatio, jonka avulla asiakkaamme saavat lisäarvoa liiketoimintaansa Olemme aidosti työntekijälähtöinen organisaatio, josta kertoo esim. yhteisölliset burgeriperjantai, aamulenkki sekä modernit toimitilat.

Toimiminen perinteisellä toimialalla modernilla tavalla tarjoaa uskomattoman paljon mahdollisuuksia niille, jotka ovat mukana Generaatiossa!

''Meistä kuulette vielä'', ei ole pelkkää sanahelinää Generaatiossa. Toimimme iso G-kirjain rinnassa ja luomme yhdessä Suomen parhaan organisaation!
Generaatio Oy tarjoaa laadukasta telemarkkinointipalvelua vuosien kokemuksella. Erityisosaamisemme painottaa laajoihin telemyyntikampanjoihin, televarainhankintaan sekä buukkauspalveluihin. Tarjoamme teille käyttöönne aktiivisen ja laajan substanssiosaamisen omaavan tiimin.

Organisaatiomme on kevyt ja ketterä, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn projektin parissa.Koulutamme työntekijöitämme säännöllisesti, jotta heillä on parhaat mahdollisuudet menestyä työssään.

Generaation taustajoukoilla on usean vuosikymmenen kokemus henkilöstöjohtamisesta, myynnistä sekä luovilta aloilta. Näistä rakennuspalikoista ja halusta syntyi Generaatio.